Konsulttjänster inom brand & utrymningssäkerhet, för en trygg arbetsplats
Ikon

Hur arbetar samt anlitar Ni Team Safety?

Det vi löser och levererar till våra uppdragsgivare och beställare bygger på och är kopplat till rådande lagstiftning ex. Era -försäkringsvillkor, -BBR, -LSO, -Tillgänglighet, -Förelägganden, -Arbetsmiljö m m

teamsafety_bild 5

Vi gör, tillsammans många gånger oberoende sakkunniga, först en besiktning och tar sedan fram ett åtgärdsförlag som följer minimikraven på lagstiftning. Genom våra avtal kan alla våra kunder få bättre priser, stora som små. Oavsett om du köper en larmlösning eller en helhetslösning för företaget, allt från kontor till lagerbyggnaden.

För att rädda liv är det viktigaste att ha rätt rutiner på företag, brandvarnare, brandsläckare och brandfiltar i hemmen. Se till att man har en trimmad organisation är viktigt i större verksamheter. Och en ordentlig utrymningsplan som fungerar och övas. Svårare än så behöver det inte vara.

Kontakta oss på teambyggarna.se@gmail.com för en genomgång av vilken form av skydd och säkerhetsnivå som är skäligt för Er verksamhet.

Eller klicka på länken  för mer info http://shop.teamsafety.se/produkt-kategori/team-safety-tjanster-till-ert-forfogande/.

Varmt Välkomna önskar Kim + Team

productive_together_teamsafety